26 Nisan 2026, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAtaman savunmayı övdü

Ataman savunmayı övdü

- Advertisement -
- Advertisement -

Efes Pilsen’in antrenörü Ergin Ataman, Partizan maçı sonrası yaptığı açıklamada maçı savunmaları ile kazandıklarını söyledi.

Euroleague’de ikinci hafta mücadelesinde Partizan’ı 77-67 mağlup eden Efes Pilsen’de baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “İyi mücadele ettiğimiz maçı savunmamızla kazandık diyebilirim” dedi.

Ataman, maç ile ilgili olarak şunları kaydetti; “Maç boyunca iyi mücadele ettik. Savunmamızla kazandık diyebilirim. Yeni gelen oyuncularla eskiler arasında özellikle hücumda uyumsuzluk var. Bu sorunu çözdükten sonra daha iyi olacağız. Şimdi önümüzdeki hafta Malaga ile önemli bir maçımız var. Daha akıllı oynayıp kazanmak için uğraşacağız.”

Santiago’nun da faydalı bir oyuncu olduğunu ifade eden Ataman, “Tecrübeli bir oyuncu. Bugün bize olumlu katkılar yaptı. Ancak bu pozisyonda çok oyuncumuz var. Partizan karşısında pota altını iyi kullandık” dedi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler