Ana SayfaDİĞERARŞİVAskıda kalan kararlar

Askıda kalan kararlar

- Reklam -

 

Öncelikle, en önemli eksikle başlayalım. A Milli Erkek basketbol takımının antrenörü ve teknik kadrosu kimler tarafından oluşturulacak.

Kuralar çekildi .Gruplar belli oldu. Şunun şurasın da kaldı yedi sekiz ay. Plan program ne zaman yapılacak. Sonra, bakalım büyük abiler yeni antrenörü kabullenecek mi? Bunlar başlı başına birer sorun ! Turgay Demirel’in en kısa zamanda bir basın toplantısı düzenleyerek, bu sorulara açıklık getirmesi gerekir. Bilelim bizde, ona göre bir tavır sergileyelim.

Beko basketbol liginde mücadele eden Türk oyuncular, vasat bir performans sergiliyor. Yoğun maç trafiğinde, ‘bench’ten gelen oyuncu rolünü üstlenmişler. Zaten antrenörlerin de başka şansı yok.

Erman Kunter zar zor kazandığı TTelekom maçından sonar mikrofonlara şöyle seslendi. ‘  Öyle maçlar oynuyoruz ki, Cevher ve Tutku sakat oyuna genç oyuncu alıp oynatamıyorum! Yapacak birşey yok.

Diger takımların durumu da aynı.  Karşıyaka ve Banvit dışında, genç oyuncusu olan takım yok gibi.

Bu tablo milli takıma direk olarak yansıyacaktır. O nedenle, aday kadro geniş tutularak, gerekirse, az sure alan Türk oyunculara özel bir program uygulanmalı, haftanın en az bir-iki  günü kampa alınarak özel olarak çalıştırılmalıdır.

Dikatinize sunarım…!

 

Geçen süreç içerisinde bu sezonun tartışmasız en başarı takımları sıralamasında, Beşiktaş, Galatasaray, Banvit ve Karşıyaka gelmekte. Özellikle İzmir ekibine yapılan övgülerin fazlasını hakediyorlar. Seyicisi bir başka alem.

Beşiktaş’ın son maçlara kalmadan  Eurolig’te ilk 16  takıma kalması olağan üstü bir başarı. Kunter’i ve takımını kutluyorum. Biran evvel parayı ve alacağı oyuncuyu bulsun zira önümüzde ki günlerde zorlu maçlar serisi başlayacak..

Son olarak, Sevgili Murat Murathanoğlu’nu ekranlarda göremeyince, ne oldu diye tanıdıklara sordum.  Babasının rahatsız olduğunu ve bütün zamanını onunla birlikte geçirdiğini öğrendim. Geçmiş olsun derken, babanın en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını dilerim.  Murat, program ve maçlar sensiz eksik kalıyor. Biran evvel kulaklığı geçir başına…

 

 

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler