Beşiktaş’ın teklifiyle ilgili konuşan Bryant, “Açıkçası geldiğimden beri basketbola sevgiyi gördükten sonra duruma bakacağız” dedi.
NIKE’ın düzenlediği Avrupa turu kapsamında İstanbul’a gelen NBA’in dünyaca ünlü basketbolcusu Kobe Bryant, liglerinde yaşanan lokavt sürecinde Beşiktaş’ın teklifini düşünmeye devam ettiğini söyledi.
Şu an sadece antrenman yapmaya devam ettiğine vurgu yapan Kobe, siyah-beyazlıların önerisi konusunda şunları söyledi:
“Acele etmeme gerek yok. Daha başka takımlardan da teklifler var. Şu an buradayım ve diğer Avrupa ülkelerine gidiyorum. Geziyorum, görüyorum ve dediğim gibi acelem yok. Açıkçası İstanbul’a geldiğimden beri basketbola ve bize olan sevgiyi, desteği gördükten sonra duruma bakacağız” diye konuştu.
Futbol sevgisiyle dikkat çeken Bryant, futbolda fazla iddialı olmadığını söyledi. Zaman zaman Barcelona takımıyla antrenmanlara çıkan yıldız basketbolcu, kariyeri sonunda iddiası olmayan bir takımda oynayabileceği esprisini yaptı.
Galatasaraylıların çok misafirperver olduğunu ifade eden NBA oyuncusu, “Beni çok iyi karşıladılar. Antrenmanda maç yaptık. Kalecilik de yaptım ve bütün golleri yedim. Antrenmandan sonra eminim ki Galatasaray beni kaleci olarak istemez. Yoksa kaleye gelen her top gol olur. Ayrıca Galatasaray’ın harika bir stadı var” yorumunu yaptı.




