21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIKadınlar EuroLeagueDikeoulakos: Candace Parker'ın birkaç güne ihtiyacı var

Dikeoulakos: Candace Parker'ın birkaç güne ihtiyacı var

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Perfumerias Avenida galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada kendilerini daha iyi günlerin beklediğine inandığını belirtti.

Deplasmanda oynanacak serinin ikinci maçıyla ilgili de değerlendirme yapan Dikeoulakos, yeni transferimiz Candace Parker’ın ise en iyi durumuna gelmesi için birkaç güne ihtiyacının olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe TV’ye maçı değerlendiren George Dikeoulakos, “Rakip takımın karakteristiği tam sahada çok fazla pres yapıp savunma kaynaklı sayılarla skora gitmekti. Buna göre hazırlanmıştık. Bazen hakemler bu tip takımlara karşı hoşgörülü olmuyorlar, çok kolay fauller çalıyorlar ama bugün biraz daha oynatmayı tercih ettiler. Bu bir hakem yorumu, bizim açımızdan bir itiraz değil. Bu da onlara biraz avantaj sağladı. Fazla sayıda top kaybı yaptık ama tek sebebi onların presi değildi, sahada yeni bir oyuncumuz var, zaman zaman onu adapte etmekte zorluk çektik ve bu da top kayıplarına neden oldu. Açıkçası daha iyi günlerin bizi beklediğine inanıyorum. Yarattıkları atmosfer için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

10 Mart Cuma günü deplasmanda oynanacak serinin ikinci maçıyla ilgili de görüş belirten Dikeoulakos, “Yine pres yapacaklar. Avenida takımına çalıştık ve onların karakteristiklerini iyi biliyoruz. Bugünkünden daha fazla pres bekliyorum. Çünkü rakibin salonu Avrupa’da oynaması çok zor bir salon. Agresif ve basketbolu bilen seyircileri var. Takımın buna çözüm üreteceğini biliyorum. Yarın da buna çalışacağız” ifadelerine değindi.

Son olarak Candace Parker’la ilgili konuşan George Dikeoulakos, “Dünyanın en iyi oyuncularından birini transfer ettik. Başkanımza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çok büyük bir oyuncu ama şu an en iyi durumunda değil. En iyi durumuna gelmesi için birkaç güne ihtiyacı var” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Fenerbahce.org

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler