25 Eylül 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARDiğerBAHAR AKGÜN yazdı: Hedeften kopmadık

BAHAR AKGÜN yazdı: Hedeften kopmadık

Olimpiyatlara madalya hedefiyle gelen takımımız ilk iki gün gurubumuzun en güçlü iki takımıyla oynadı. İlk gün Fransa karşısında gerçekten kendi oyunumuzdan çok uzak kötü bir mücadele sergiledik ve normal şartlarda yenebileceğimiz Fransa'ya farklı bir şekilde mağlup olduk.

Sanırım bu hedefi yüksek koyan takımımızın ilk gün stresiydi. Olimpiyat ve dünya ikincisi Avusturalya karşısında çok iyi bir mücadele sergiledik; akıl dolu bir oyun oynadık. Sadece maçın sonunda kullandığımız atışlarda isabet bulamadığımız için maçı beş sayı ile kaybettik.

Kızlarımız Avustralya karşısında oynadıkları basketbolla hepimizi gururlandırdı ve hedeften kopmadıklarının sinyalini verdi.

Bundan sonraki hedefimiz gruptaki tüm maçları kazanarak üçüncü çıkmak ve muhtemel İspanya ile çeyrek finalde eşleşmek  olacaktır.

Benim takımımıza olan güvenim tamdır. Zaten Türkiye'den takım sporunda olimpiyatlara katılma başarısı yakalayan tek branş olan kadın basketbol takımımızın burada da elinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum.

 

 

BAHAR AKGÜN: 1965 yılında Ankara'da doğan Akgün, Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümü mezunudur. Akgün, 20 yıllık basketbol kariyerinde defalarca şampiyonluklar yaşamış, defalarca milli forma giymiş ve son dönemde A Milli Takım kaptanlığı da üstlenmiştir. Sporculuk kariyerinin ardından 20 yıl antrenör olarak değişik kulüplerde ve milli takımlarda görev alan Bahar Akgün, evli ve 2 çocuk sahibidir. Bahar Akgün, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olarak basketbola hizmetlerini sürdürüyor.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler