27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKupa toplantısında iddialı sözler

Kupa toplantısında iddialı sözler

Kupa öncesi dün düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanı ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Metin Şahin, TBF Erkekler Ligler Koordinatörü Ayhan Gümüş, Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic, Efes Pilsen Takım Kaptanı Ender Arslan ve Fenerbahçe Ülker Takım Kaptanı Ömer Onan katıldı.
Ataman, “Biz buraya hem lig hem kupa şampiyonu olarak geldik. İki takım arasında geçen sene oynanan final, sadece basketbolseverler açısından değil, spor kamuoyu açısından güzel geçmişti. Geçen senenin finalinde yaşadığımız basketbol kalitesini, bu seneye de taşımak istiyoruz” derken Tanjevic, “Bu kupa, bizim için Türkiye Kupası elemelerinden daha önemli. İki takımda da yeni oyuncular, yeni yüzler ve yeni starlar var. Bu önemli kupayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Efes Pilsen Takım Kaptanı Ender Arslan, “Mücadele üst seviyede olacak. Maçın, kurallar çerçevesinde sert geçeceğine inanıyorum. İki takım da kaybetmeyi sevmiyor” ifadelerini kullanırken, F.Bahçe Ülker Takım Kaptanı Ömer Onan ise, “Efes Pilsen de, F.Bahçe Ülker de milli takıma en çok oyuncu veren kulüpler. Bu nedenle fazla bir arada olma şansı bulamadılar. Maçta kim daha çok birbirine alışırsa, başarılı olacaktır” şeklinde konuştu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler