18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV100. derbiye 9 bin taraftar

100. derbiye 9 bin taraftar

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında yapılan derbi maçta, ev sahibi sarı-lacivertli taraftarlar Abdi İpekçi Salonu’nu büyük ölçüde doldurdu. Tribünlerde yaklaşık 9000 taraftar yer alırken, bileti olmayan taraftarlar salona alınmadı. Taraftarlar salona, bariyerlerle belirlenen önce bilet kontrol, ardından arama noktalarından geçtikten sonra alındı. Karşılaşmada 300 özel güvenlik, 200 de Çevik Kuvvet görev yapıyor.
Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown ve Beşiktaş Cola Turka arasında yapılan anlaşma uyarınca sarı kırmızılı taraftarlar salonda yer alamadı. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç, Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı ve Semih Özsoy, Galatasaraylı yönetici Mümtaz Tahincioğlu karşılaşmayı protokol tribününde izliyor.
Fenerbahçe Ülker'de sakatlığı bulunan Tarence Kinsey, maç kadrosuna alınmadı. Sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Ömer Aşık ve Serhat da kadroda yer almadı.
Beko Basketbol Ligi’nde son haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker’i yenmesi halinde iki haftalık mağlubiyet serisine son verecek. Fenerbahçe Ülker TBL’de oynadığı son 13 maçta yalnızca bir mağlubiyet aldı.
Bugünkü karşılaşma Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki yüzüncü maç olarak tarihe geçiyor. Bugüne kadarki 99 mücadelenin 49’unu Galatasaray, 48’ini ise Fenerbahçe kazanırken; iki karşılaşma da eski statünün izin verdiği beraberlikle sonuçlandı. Ayrıca her iki takımın üçer galibiyeti, yine berabere sonuçlanan 6 maçın uzatmalarında neticelendi. Bugüne kadar Galatasaray, rakip pota çemberinden 7705 sayı geçirirken, Fenerbahçe buna 7721 sayıyla karşılık verdi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler