24 Ekim 2024, Perşembe
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBeşiktaş Perry'den memnun

Beşiktaş Perry'den memnun

Beko Basketbol Ligi’nin 21.haftasında Aliağa Petkim’i mağlup eden Beşiktaş Cola Turka’da Baş Antrenör Burak Bıyıktay, ikinci yarıdaki etkili oyunla kazandıklarını söyledi. Beşiktaş Cola Turka Arena’da oynanan mücadelede özellikle üçüncü periyottan itibaren iyi oynayarak galibiyete ulaştıklarını söyleyen Baş Antrenör Burak Bıyıktay, “Kendi evimizde kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı.İlk yarıda iyi oynamadığımız ve hem hücumda hem de savunmada zorlandığımız bir maçtı. Ancak ikinci yarıdan sonra gerçek Beşiktaş gibi oynadık ve iyi savunma yaptık. Bunun sonucunda da maçı kazanmayı başardık” dedi.
Bornova Belediyesi ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini de belirten Bıyıktay, “Kendi sahasında hızlı ve iyi basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Teknosa Türkiye Kupası’nda da bizi saf dışı bırakmışlardı” açıklamasında bulundu.
Takıma yeni katılan ABD’li oyun kurucu Marque Perry’nin uyum sağlamaya başladığını sözlerine ekleyen Baş Antrenör Bıyıktay, “Perry’nin performansından memnunum. Kariyeri belli olan yetenekli bir oyuncu. Özellikle bu dönemde Perry gibi bir oyuncuyu bulabildiğimiz için şanslıyız” diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler