23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVOğuz ve Smith'e 2'şer maç ceza

Oğuz ve Smith'e 2'şer maç ceza

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyakalı oyuncu Andre Smith ile Fenerbahçe Ülkerli Oğuz Savaş'a 2'şer maç men cezası verdi. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Disiplin Kurulu'nun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, 5 Mart'ta Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan karşılaşmada karşılıklı olarak birbirlerine kural dışı davranan Andre Smith ile Oğuz Savaş'ın 2'şer maç men cezası almasına karar verdiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, Pınar Karşıyaka oyuncusu Andre Smith'e 2 maç müsabakalardan men ve 3 bin TL para cezası, Fenerbahçe Ülker oyuncusu Oğuz Savaş'a 2 maç men ve 2 bin TL para cezası, Pınar Karşıyaka'nın da taraftarların davranışları nedeniyle 8 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildi.
Bu arada kurul, Galatasaray Cafe Crown ile Efes Pilsen arasında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarların maçın hakemlerine yönelik olumsuz tezahüratı nedeniyle Galatasaray Basketbol Şubesi'ne 5 bin TL para cezası verdi.
Disiplin Kurulu ayrıca, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar'ı da karşılaşmanın hakemleriyle masa hakemlerine yönelik uygunsuz davranışları nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası ile cezalandırdı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler