23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTelekom'da sakatlar can sıkıyor

Telekom'da sakatlar can sıkıyor

Kepez Belediyesi’ni mağlup ederek moral bulan Türk Telekom, dünkü maçta sakatlanan Tutku Açık’ın ardından kaptansız kaldı. Hüseyin’den sonra Tutku’nun da dizinden sakatlanması ve 2-3 hafta takımdan uzak kalacak olması, başta antrenör Merih Çakıroğlu olmak üzere tüm takımı sarstı.

Bu olumsuz koşullara rağmen deplasman galibiyetine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Merih Çakıroğlu, “Play-off’a ilk dört takım arasında girebilmek için Erdemir’i yenmeliyiz” dedi.

Çakıroğlu, ligde kalabilmek için büyük bir hırsla maça asılan Antalya ekibi karşısında tek oyun kurucu ile mücadele etmek zorunda kaldıkları karşılaşmada çok zorlandıklarını vurgulayarak, “Özellikle ilk devre oyun düzenimizin zaman zaman dışına çıktık. Hatalar yaptık. 3.periyottan sonra ise tecrübemiz ve iyi niyetli gayretlerimizle maçı kazandık. Bu maç önemliydi. Fakat asıl Erdemir’i evinde yenmeye çok daha fazla ihtiyacımız var. Maçtan sonra soyunma odasında sporcularımdan bunu istedim” şeklinde konuştu.

Çakıroğlu, ligde son hafta alınan sürpriz sonuçların gelecek haftalara da taşınacağını ve bunların sıralamada çok şeyleri değişebileceğine inandığını da sözlerine ekledi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler