23 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVJeretic imzaladı

Jeretic imzaladı

Türk Telekom, Karadağlı oyun kurucu Goran Jeretic ile sezon sonuna kadar sözleşme  imzaladı. Türk Telekom Spor Kulübü'nde düzenlenen ve Türk Telekom Asbaşkanı Gökhan  Bozkurt, genel menajer Ahmet Arif Turhan ve baş antrenör Merih Çakıroğlu'nun katıldığı imza töreninde, tecrübeli oyuncu, kendisini sezon sonuna kadar mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türk Telekom Asbaşkanı Gökhan Bozkurt, şampiyonluğun iddialı takımlarından olma yolunda hızla ilerlediklerini belirterek, ''Önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Şampiyonluğun önemli  adaylarından birisiyiz. Jeretic, Karadağ Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Daha önce önemli takımlarda forma giyen ve istatistikleri çok iyi olan bir oyuncu. Jeretic'in takıma kolay adapte olarak, büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Türk Telekom, şampiyonluğun en iddialı takımlarında olma yolunda hızla ilerliyor'' dedi.
Türk Telekom Baş Antrenörü Merih Çakıroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, ''Oyun kurucu mevkinde eksiğimiz vardı. Bunun üstüne Tutku da sakatlandı. Oyuncu transferine ihtiyacımız oluştu. Yönetim bizi kırmadı ve iyi araştırmalar sonucunda Jeretic'i kadromuza kattık. Hedefimiz şampiyonluk. Artık kadromuz daha geniş. Bu şekilde emin adımlarla hedefimize doğru ilerleyeceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.
Yeni transfer Goran Jeretic ise takıma kısa sürede büyük katkı yapmak istediğini vurgulayarak, şunları söyledi: ''Herkese teşekkür ediyorum. Geldiğim andan itibaren büyük ilgiyle karşılandım. Sezonun bitmesine kısa bir süre var. Kısa süre içinde takımın önemli bir parçası olmaya çalışacağım. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım kaptanı Hüseyin ile bir görüşmem oldu. Takım ile ilgili bilgi aldım ve takım için neler yapabileceğimizi konuştuk. Kendimi göstermek için ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum.''

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler