22 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'Başarı devam edecek'

'Başarı devam edecek'

17. Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesini rakibi Fenerbahçe’yi mağlup ederek ilk kez kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde büyük mutluluk yaşandı.
Mersin temsilcisinin antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Ben daha önce bu mutluluğu yaşamıştım ancak bu başarıya çok ihtiyacı olan Mersin halkına ve kulübümüze kazandırdığımız için ben çok mutlu oldum. Umarım Mersin’de bayan basketbolunun başarısı ivmelenerek artar ve Avrupa’ya kadar taşınır. Bu gece çok gururlandım ve bu kadar kolay olacağını da hiç beklemiyordum” dedi.
Turnucu Beyazlıların oyuncusu Şaziye İvegin, geçen sezondan yarım kalan bir işlerinin olduğunu hatırlatarak, “Gerçekten çok mutluyuz. Takımımızın geçen sezondan yarım kalan bir işi vardı. Bu akşam kupayı kazanarak bunu tamamladık. Üstelik bunu yaparken de hem hücumda hem de savunmada çok iyi basketbol oynadık. Arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.
Sariye Gökçe ise kulüp yönetimine ve antrenörüne teşekkür ederek duygularını dile getirirken, “Çok güzel bir gece. Gerçekten iyi mücadele ederek çok önemli bir kupayı kazandık. Geçen sene sezonu kötü bitirmiştik, şimdi ise muhteşem başladık. Devamı da gelecek” dedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler