7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSeda'ya müthiş yardım

Seda'ya müthiş yardım

“Seda'ya Uzanan Eller” gecesine başarılı oyuncunun yakınları, meslektaşları ve sevenleri katılırken duygusal anlar da yaşandı. Seda'nın görüntülerinden oluşan barkovizyon gösterisi ilgiyle izlenirken organizasyon komitesinde yer alan sitemiz yazalarları Nutiye Akar ve Serdar Gürel ilgiden memnun kaldıklarını söylediler. Satılan biletlerle Seda Tekindağ'ın iyileşmesi için toplanan yardımın 100 bin TL'yi geçtiği belirtildi.

Tbf.org.tr'ye konuşan Seda Tekindağ’ın ablası Bahar Kalkavan, kardeşinin sağlık durumuyla ilgili olarak, “Seda’nın rehabilitasyon çalışmaları devam ediyor. İlk güne oranla çok iyi, bir denge problemi kaldı. Dengede durduktan sonra yürüyüşü düzelecek ve her şey çok güzel olacak. Bir haftadır psikolojik destek almaya başladı. Artık bazı şeyleri hatırlamaya çalışıyor. ‘Hangi yıldayız, hangi aydayız’ diyor. Hatırlayamadığı süreci soru sorarak öğrenmeye çalışıyor. Hafıza kaybı var. Onlar da yavaş yavaş oturacak. Gülemiyor, ağlayamıyor ama yemek yeme gibi normal ihtiyaçlarını karşılıyor. Konuşabiliyor ve insanları tanıyor. Bundan sonra Seda’nın en zor süreci, en meşakkatli zamanı başlıyor. Ailesi ve sevenleri olarak bu zor dönemi beraberce geçireceğiz. Ama bu aralar çok sinirli. Çünkü kaza yaptığını ve sakatlandığını hatırlıyor. ‘Hayır, yürüyeceksin. Yavaş yavaş; bunlar zor şeyler ama sen başardın, güçlüsün’ diyoruz. Şimdi psikolojik destekle iyi olacak” şeklinde konuştu.

“Bu gecenin düzenlendiğinden Seda’nın haberi var ama unutuyor. Zaten bu gece de getirmedik çünkü o şekilde kendini kötü hissediyor. Bir-iki defa dışarıya yemeğe gittik. İnsanlar ona bakınca kötü oluyor; sinirleniyor, üzülüyor. Yüz ifadesi ağlıyor ama gözyaşı yok… O yüzden de bu geceye gelmedi” diyen Bahar Kalkavan, kardeşi için düzenlenen organizasyon hakkındaki duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Güzel bir organizasyon. Mihriban Hanım’a teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’de Seda’nın durumunda olan kaç kişi var ki? Bir elin parmaklarını geçmez. Kardeşimin bu kadar seveninin olması, ona sahip çıkılması geç kalınmış olsa da güzel bir şey… Yarın kime ne olacağı hiç belli değil. Bugün Seda’ya, yarın bir başkasına… Hiç kimse servetine, güzelliğine, kariyerine; kısacası gerçekten hiçbir şeyine güvenmesin. Seda da inanılmaz cömert, manevi değerleri olan, dünya iyisi bir kızdı. Bir trafik kazası sonucunda şu anda kardeşim bir bebek gibi. Ama o çok güçlü, bunların hepsini dualarımızla atlatacak.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler