6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVOAKA'dan Olympiacos çıktı

OAKA'dan Olympiacos çıktı

Yunanistan Ligi'nin merakla beklenen Atina derbisinde Panathinaikos'a konuk olan Olympiacos, OAKA'da son 3 dakikada yakaladığı 10-0'lık seriyle 65-61 kazandı.

37 dakika boyunca dengede giden maçta Olympiacos müthiş bir savunma yaparak Panathinaikos'un dengesini bozdu. Hücumda baskete bireysel gitmeye çalışan ve dışarıdan şut deneyen Yoncalara karşı Papaloukas'ın hızlı hücum ve Nesterovic'in ikili oyunları sonucu belirledi. 3 dakika boyunca rakibine sayı şansı vermeyen Olympiacos, 10-0'lık seriyle rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi, son sözü Fotsis'in üçlüğü söyledi ve karşılaşma 65-61 Pire ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Olympiacos'ta Nesterovic 17 sayı 4 ribaunt ile oynarken Papaloukos 9 sayı 5 ribaunt 5 asist 2 top çalma 3 top kaybı, Teodosic 10 sayı 5 ribaunt 4 asist, Erceg 10 sayı 5 ribaunt Bourousis 8 sayı 6 ribaunt ile forma giydi.

Sezon başında Panathinaikos'tan Olympiacos'a transfer olarak tepkilerin odağında yer alan Spanoulis 29.47 dakika sahada kalıp 4 sayı 6 asist 3 ribaunt 3 top kaybı ile mücadele etti.

Evsahibi Panathinaikos'ta ise 3. periyotta 11 sayı bulan Nicholas maçı 15 sayı 3 ribaunt ile tamamlarken Sato 13 sayı 6 ribaunt, Fotsis 9 sayı 7 ribaunt, Diamantidis 2 sayı 5 ribaunt 5 asist 3 top çalma ile etkili oldu.

OLAYLAR EKSİK OLMADI

Olaylı geçmesi beklenen derbide sahaya yine meşaleler atıldı. Mücadelenin son bölümünde hakemle konuşan Papaloukas'a atılan yanıcı madde başarılı oyun kurucunun koluna geldi. Olympiacos bu durumun üzerine soyunma odasına gitti. Anonsların ardından Pire ekibi yeniden sahaya geldi. Mücadelenin sona ermesiyle birlikte OAKA Arena'da adeta yabancı madde yağmuru yağdı. Çıkış tüneline meşaleler atılırken bunlardan bir kaç tanesinin tünel içine girdiği görüldü.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler