7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTek basketle mek basketle / AVNİ BAŞOĞLU

Tek basketle mek basketle / AVNİ BAŞOĞLU

Siena, hiç şüphesiz, mükemmel ve benci çok geniş bir takım. Bu sezon, Euroleague'in de favorilerinden… Böyle bir takımı, yen de nasıl yenersen yen. Tek basketle, mek basketle!..
Nitekim, son saniyeye kadar, maçın garantisi yoktu. Bitime 3 saniye kala yüklenen Zisis, son saniyede yükselip, şutunu salladı. Aceleye geldiği için, hakikaten sallamaydı!. İyi ki de öyle oldu. Çemberden döndü. Biz de bu zor maçı tek basketle kazandık. Harika oldu. Belki de, bu galibiyetle grubu aşacağız.
 İlk yarı performanslarında, her iki takımın en sırıtan tarafı, dış şutlarıydı. Efes, 2/8 ile 25'lik, Siena da 1/6 ile 17'lik çok kötü yüzde ile skorun bu kadar kısır kalmasına neden olmuşlardı.
Son periyotun ilk 5 dakikasında, hücumlarda şut yüzdesi düşen Efes'e karşı hücumlarda, pota altı basketlerle cevap veren Siena'nın 35. dakikada farkı tek sayıya düşürmesi, herkesin yüreğini ağzına getirdi. Son hücumda Zisis'in şutu çemberden dönmese, maç uzatmaya gitse işler tersine dönebilirdi. İyi oldu. Hadi hayırlısı!..

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler