8 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVKayseri'de heyecan artıyor

Kayseri'de heyecan artıyor

9-13 Şubat tarihleri arasında Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Spor Toto Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Kayseri Hilton Otel'de gerçekleştirildi.

Basın toplantısına TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yağmur, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, organizasyon yetkilileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Takım yetkilileri ve oyuncular, Spor Toto Türkiye Kupası ile ilgili olarak şunları söylediler:

Metin Timurhan (Aliağa Petkim Başkanı): “2010 FIBA Dünya Şampiyonası ile başlayan ve Beko All-Star ile devam eden, Spor Toto Türkiye Kupası'yla da süren özverili çalışma için Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Aliağa Petkim olarak İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Üç yıldır büyük özveri ile çalışarak ilçe takımı olma yolunda ilerliyoruz. Bu turnuvalar genellikle sürprizlere açıktır. Biz de bu nedenle en güzel şekilde mücadele edeceğiz.”

Ergin Ataman (Beşiktaş Cola Turka Baş Antrenörü): “Dün öğlen saatlerinde Kayseri'ye geldik. Akşam da ilk antrenmanımızı yaptık. Televizyondan izlemekle yaşamak ayrı bir şey. Türkiye'de ve Avrupa'da bir çok salonda bulundum. Ancak gördüm ki Kadir Has Spor Salonu çok özel. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ümit ediyorum ki bu salonun şanına yakışır bir kupa gerçekleşecektir. Kayseri'ye gelen ilk takımız; amacımız da kupayı alıp son giden takım olmak. Kayserili sporseverler için Spor Toto Türkiye Kupası önemli bir şans. Milli Takımımızın Dünya ikinciliğinden sonra çok üst düzeyde bir lig oynanıyor. Avrupa kupalarında da Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Cafe Crown mücadele ediyorlar. Bizim şimdiki ilk hedefimiz kupadaki mücadelemiz. Buradan camiayı mutlu edecek şekilde ayrılmak istiyoruz.”

Serhat Çetin (Beşiktaş Cola Turka): “Kayseri'ye ilk defa geliyorum ve bu salonu gördükten sonra bu salon inşallah haftada bir maç oynanan yer haline gelir. Beşiktaş Cola Turka olarak final oynayıp kupayı kazanmak istiyoruz. Ligde rakibimizle karşılaştığımız durumdan daha geniş kadroya sahibiz. İlk amacımız yarı finale kalmak, oradan da finale yükselmek istiyoruz.”

Ersin Görkem (Medical Park Trabzonspor): “Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvada önemli olan maç maç düşünmek. İlk rakibimiz Aliağa Petkim. Son dönemlerde toparlandığımızı düşünüyorum. Üstüne koyarak yukarılara çıkmak istiyoruz. Daha zayıf rakiplerin sürpriz yaparak üst turlara çıktığını gördük. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Serhat Büker (Medical Park Trabzonspor): “Medical Park Trabzonspor, Spor Toto Türkiye Kupası'nda ilk kez mücadele edecek. Biz bu finallere kalarak önemli bir il yaptık. Olin Edirne de bunu başardı. İlk günde eşit güçlerin mücadelesi olacak. Maçlar sürprizlere açık olacak.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler