20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAslan üçlük yedi

Aslan üçlük yedi

Beko Basketbol Ligi'nde final oynayan Galatasaray, Furkan Aldemir için teklif yaptığı Karşıyaka'dan beklemediği bir yanıt aldı. İzmir ekibi, Furkan'a karşılık genç futbolcular Semih Kaya, Erhan Şentürk ve Serdar Eylik'i istedi.
Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'e kaptıran Galatasaray, Pınar Karşıyaka'nın genç yıldızı Furkan Aldemir'i renklerine bağlamak için düğmeye bastı.
Sarı-kırmızılı kulüp, power forvet pozisyonunda oynayan 19 yaşındaki yıldız basketbolcuyla her konunda anlaştıktan sonra Pınar Karşıyaka'nın kapısını çaldı, ancak hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Geçen sezon Galatasaray'ın yaptığı 2 milyon liralık teklifi geri çeviren İzmir ekibi, Furkan'ın, sarı-kırmızılılarla el sıkışması yüzünden pazarlık masasına oturmak zorunda kaldı.
2012'de 100. yılını kutlayacak olan Pınar Karşıyaka, Furkan'a karşılık Galatasaray'ın genç futbolcuları Semih Kaya (20), Erhan Şentürk (21) ve Serdar Eylik'i (21) bonservisleriyle birlikte istedi. Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Karşıyaka'nın, Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi için harekete geçen kırmızı-yeşillilerin, bu oyuncuların yanı sıra bir miktar para da istediği belirtildi.

Torbaoğlu: Görüşmeler sürüyor
İzmir ekibinin, Galatasaray'ın bu teklifi kabul etmesi halinde Furkan Aldemir'in transferinde kolaylık sağlayacağı ve talep edilen 2 milyon euroluk bonservis ücretinde ciddi bir indirime gideceği kaydedildi.
Karşıyaka Kulübü 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu, Furkan Aldemir için Galatasaray'la henüz anlaşmadıklarını bildirdi. Torbaoğlu, kırmızı-yeşilli kulübün menfaatleri doğrultusunda görüşmelere devam ettiklerini bildirdi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler