20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVHaydi İstanbul'a / AVNİ BAŞOĞLU

Haydi İstanbul'a / AVNİ BAŞOĞLU

Sarı-Lacivertliler'in grubunda Yunan devi Olympiakos en güçlü rakibi olarak dikkati çekiyor. Efes ise R.Madrid ve  dörtlü finallerin gediklisi Maccabi karşısında tur arayacak
Eskiden takımlarımız, kadro gücü olarak rakiplerle boy ölçüşmekten uzaktı. Gruplar zor mu, kolay mı değerlendirmesi geçerliydi. Şimdi, güç farkı kalktı. Zaten ilk turda grubu aşsan, 2. turu var. Bu bir maraton… Kaderimizi rakipler değil, geçen yılki gibi sakatlıklar belirleyecek.
F.BAHÇE, 1-2 güçlü takviye daha yaparsa, geçen yıl başaramadığını yapar ve Euroleague'de en az final oynar. Efes de Savanovic ve Barac transferleriyle gövde gösterisi yaptı. Onlar da, Final-Four yolunu açabilir. Yunanistan'daki ekonomik kriz, potaları da vuruyor. Fener'in kağıt üstündeki en güçlü rakibi olarak dikkat çeken Olympiakos, Sırp yıldızı Teodosic gibi önemli oyun kurucusunu elden çıkartmak zorunda kaldı.
KANARYA, A Grubu'nda Olympiakos, C.Laboral, B.Bilbao, Cantu ve Sluc Nancy gibi rakiplerden kolayca sıyrılarak, bir üst tura adını yazdırır. Hatta Final-Four'a ulaşmakta zorlanmaz bile. F.Bahçe'nin şu anda tek rakibi, kulübün geçirdiği sarsıntı nedeniyle bozulan havası.
FİNAL-FOUR HAYAL DEĞİL
ANADOLU EFES'in, Real Madrid, Maccabi, Partizan, gibi rakiplerle boğuşması gerekecek. Özellikle, İstanbul'da maç kaybetme lüksü yok. Yine de bu gruptan kolay çıkar. Eğer iyi bir şekilde çıkarsa, Final-Four şansı da artar. Sinan Erdem'deki Final-Four'a bir Türk takımının katılması rüya değil.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler