5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'Oynamak isterim'

'Oynamak isterim'

Bu sözler Kobe Bryant'a ait: Tüm tekliflere açığım. Şu anda Türkiye'de yaşayabileceğim bir deneyimden keyif alacağımı düşünüyorum. Bir süreliğine başka bir takımda oynamak heyecan verici olacaktır…Beşiktaş’ın 1 numaralı transfer hedefi Kobe Bryant, Washington’da birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Türk Hava Yolları’nın marka elçisi olan Bryant, basketbol yaşantısını Türkiye’de sürdürebileceğini dile getirdi. Başarılı basketbolcu, “Böyle bir deneyimden gerçekten keyif alacağımı düşünüyorum. Bir süreliğine başka bir takımda oynamanın, o ülkenin kültürünü öğrenmenin heyecan verici olacağına inanıyorum. Mehmet Okur’a karşı çok oynadım. Hidayet’le de daha önce NBA finallerinde karşılaşmıştım. Hedo çok yönlü ve yetenekli bir oyuncu. Kritik atışlar yapmaktan korkmuyor. Böyle oyuncularla bir arada oynamayı seviyorum” dedi.

‘Telefonlarını bekliyorum’

“Eğer koşullar uygun olursa Türkiye’de oynamak isterim” diyen Kobe sözlerini şöyle sürdürdü: Bu aşamada herkesi dinliyorum.Aklıma en çok neresi yatarsa, ona göre hareket edeceğim. Türkiye’de, İtalya’da ya da başka bir yerde oynamaya dair bir çekincem yok. Böyle bir deneyimden gerçekten keyif alacağımı düşünüyorum. Bir süreliğine başka bir takımda oynamanın, o ülkenin kültürünü öğrenmenin heyecan verici olacağına inanıyorum. Türkiye’de daha önce hiç bulunmadım, ama gitmeyi gerçekten çok istiyorum. THY ile birlikte İstanbul’u
ziyaret edip, oranın kültürünü öğrenmeyi, lezzetli yemekler yemeyi ve gezmeyi dört gözle bekliyorum… Beşiktaş ile transferim hakkında çok fazla şey yazılıyor. Ama dürüst olmam gerekirse birçoğunu yeni duyuyorum. Beşiktaşlı yetkililerle haftalar önce görüşmüştüm. Yakın zamanda konuşmadım, ancak telefonumun çalmasını bekliyorum…

Amerikalılar ‘Türkiye olmaz’ diyor

NBA oyuncuların lokavt süresince yurtdışında oynama ihtimalini haberlerine taşıyan Amerikalı yorumcular, yıldız basketbolcu Kobe Bryant’ın Türkiye’de forma giyme olasılığının bulunmadığını iddia etti… TNT’nin ünlü basketbol yorumcusu David Aldrigde, NBA’in internet sayfasındaki yazısında, Beşiktaş ile Bryant arasındaki görüşmelere dahil olan bir kişinin transfer olasılığına yaklaşımını haber yaptı ve kendi fikrini de ekleyerek, yıldız oyuncunun Türkiye’de forma giyme olasılığının yüzde sıfır olduğunu yazdı. Yahoo’nun spor sayfasında yayımlanan, Marc Spears ve Adrian Wojnarowski imzalı yazıda da Kobe Bryant’ın, Beşiktaş’tan ziyade Çin’den gelecek tekliflerle ilgilendiği ileri sürüldü. Basketbolcunun Beşiktaş’a transferi konusunda iki haftadır bir görüşme yapılmadığının anımsatıldığı yazıda, basketbolcunun Türkiye’de oynama ihtimali bulunmadığı fikri savunuldu.

Futbolda da çok etkili!

Kobe Bryant, Washington’daki Kastles Stadyumu’nda yardım kampanyası amaçlı düzenlenen bir etkinlikte ünlülerle birlikte futbol oynadı. Başarılı sporcu, aralarında ABD Kongresi üyesi Heath Shuler, Barcelona’nın teknik direktörü Guardiola, Amerikalı bazı ünlü erkek ve kadın futbolcular ile medya camiasından isimlerin bulunduğu maçta seyircilerin yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Maç sırasında top her ayağına geldiğinde seyircilerin alkışlarını alan Bryant, futbolda da basketboldan geri kalmadığını gösterdi. Kobe ayrıca THY hostesleriyle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler