22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVGalatasaray millilerden yoksun 'merhaba' dedi

Galatasaray millilerden yoksun 'merhaba' dedi

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı 2011-12 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenör Oktay Mahmuti ve teknik ekip Recep Şen, Emir Alkaş ve Tolga Başer yönetiminde Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen çalışma, yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü.

Olympiakos'tan transfer edilen ve dün İstanbul'a gelen Jamon Gordon'un da katıldığı antremanda, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım oyuncuları Ender Arslan, Furkan Aldemir, aynı kapsamda Litvanya Milli Takımı'nda bulunan Darius Songaila, Slovenya Milli Takımı'nda bulunan Jaka Lakovic ve izinli olan Doğukan Sönmez yer almadı.

G.Saray'ın yaptığı idman öncesinde açıklamalarda bulunan Göksenin Köksal, Euroleague ön eleme turunda oynayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşadığını, geçtiğimiz sezon ligde finale yükselen Galatasaray için hedeflerin daha da büyüdüğünü belirtti. Guard pozisyonunda rekabete de değinen genç oyuncu, çalışmaktan ve mücadele etmekten vazgeçmeyip şans geldiği an, bunu değerlendirmek için elinden gelenin en iyisi yapacağını sözlerine ekledi. Göksenin Köksal, yeni transferler Jaka Lakovic, Jamon Gordon ve Ender Arslan'ın tecrübelerinden yararlanmak istediğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler