6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVEfes'in verilmiş Savonovic'i varmış / ÜNAL ÖZÜAK

Efes'in verilmiş Savonovic'i varmış / ÜNAL ÖZÜAK

TEK galibiyetini Anadolu Efes’a karşı almış, grupta 1 galibiyet 5 mağlubiyet ile son sırada bulunan Belçika ekibi Belgacom Spirou, evinde ‘tamam mı devam mı’ gerilimi içerisinde başladı maça.

Rakibimiz ilk çeyrekte aldığı tüm hücum ribauntlarını becereksizce harcayınca, Efes baştaki deplasman tutukluğunu kolay attı. İlk çeyrekte yakın ara biten skoru ikinci çeyrekte özellikle Dusko Savanovic’in makine intizamındaki performansı ve Batista’nın oyuna girmesiyle ribaund bonkörlüğünü de lehte dengeleyerek, 15 sayılık farkı cebine koyarak soyunma odasının yolunu tuttu temsilcimiz. Şok 2-2-1 tam saha baskılı alan savunması sert savunmasını iyice çeşitlendirmiş Anadolu Efes’in.

Son görümlük Ersan

Üçüncü kabus çeyrekte adam değişmeli alan savunmasıyla ev sahibi ekip, Efes’i paniğe soktu. Daha doğrusu Savanovic adamları denize dökerken Ufuk Sarıca takımı kurcalayarak yulara asıldı. Farkın eridiği, ilk ve tek kez ilerde bitirdikleri çeyrekte attıklarından fazla kaçırmasalar hüsran olurdu maç. Geri dönecek Ersan İlyasova’yı ağız tadıyla seyretmeyi umuyorduk. Katkı verilerinden de anlaşılacağı gibi, yıldız yağmurundan gözleri kamaşan kenar yönetimi, milli ası pek iyi değerlendiremedi. Kaçan balık büyük olur. Yokluğunda kıymeti anlaşılacaktır. Vujacic’in hiç var olmadığı maçın kahramanı pota altında Barac ve 16 sayı 10 ribaundla geldiğinden beri en iyisini oynayarak takımı sırtlayan Dusko Savanovic’di. Top 16 garanti gibi ama Efes alarm zillerine kulak vermeli.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler