2 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVTarihi maça doğru

Tarihi maça doğru

Basketbolda Avrupa’nın en büyük organizasyonu olarak kabul edilen THY Euroleague’de Türkiye’nin tarih yazdığı 2011-2012 sezonunda bir ilk daha yaşanacak. İstanbul’un ilk kez Final-Four’una ev sahipliği yapacağı, ilk kez 3 Türk Takımı’nın mücadele ettiği Euroleague’de bugün açılışı yapılacak TOP 16’da ilk kez bir Türk derbisi oynanacak.

Ligde Efes kazanmıştı

Galatasaray ile Efes’in aynı gruba düştüğü Avrupa Ligi’nde tarihi maç yarın oynanacak. Çeyrek finale kalma adına galibiyet alma açısından önem taşıyan mücadele öncesi iki takım da transfer ataklarını yaptı. Zaza Pachulia’nın gidişiyle uzun rotasyonunda sıkıntı yaşayan Aslan, 2.06 boyunda uzun forvet ve pivot pozisyonlarında oynayabilen 1987 doğumlu Sırp oyuncu Boris Savovic’le anlaştı. Vlado Ilievski’den beklediği performansı alamayan Anadolu Efes ise, oyun kurucu bölgesine, geçen sezon NBA ’de Phoenix Suns forması giyen 1.91 boyunda ve 27 yaşındaki Zabian Dowdell ’i renklerine bağladı. Öte yandan ligdeki mücadele Efes, Galatasaray’ı 69-61 yenmişti.

Aslan’a bin kişilik yer ayrıldı

Sinan Erdem’de yarın oynanacak maçta, Galatasaray taraftarına 1000 kişilik yer ayrıldı. Bu önemli karşılaşmanın        biletleri de dün Biletix’ten satışa sunuldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler