2 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img

Aslan takipte

Galatasaray Medical Park, Olin Edirne karşısında çok zorlansa da, kazanmayı başardı, 63-58’lik skorla 16. maçında 13. galibiyetini aldı, 14 galibiyetli lider Efes’i takibe devam etti.
Maça iyi başlayan ve 5. dakikayı 11-4 önde geçen sarı-kırmızılı ekip karşısında konuk takım Reha ile art arda üçlükler bularak skora denge getirdi, ilk periyodu Olin Edirne 20-16 önde bitirdi.
İkinci çeyreğin başında 5. üç sayı denemesinden de sonuç alan Reha ile farkı 7 sayıya (23-16) çıkaran Olin Edirne’ye karşı Galatasaray savunmasıyla ayakta, kaldı, 27-27’de beraberliği yakaladı ve devreyi de 33-27 üstün kapadı.

İyi savunma yetti
Olin Edirne, ikinci yarının başında Wilkinson ile etkili oldu ve 24. dakikada 35-35 ile skora yeniden denge getirdi. Galatasaray’ın hücumda çok zorlandığı bölümde öne geçmeyi de başaran konuk takım, son çeyreğe 44-43 galip girdi.
Büyük bir heyecana sahne olan son çeyrekte Furkan’ın savunma gayreti, Lakovic ile Lucas’ın da hücum becerileriyle kontrolü ele alan Galatasaray, bitime 4 dakika kala Caner’in üçlüğüyle 55-48 öne geçti.
Olin bir kez daha geri dönmeyi başarıp, farkı 2 sayıya indirse de, taktik faulleri Lakovic ile iyi değerlendiren Galatasaray, salondan 5 sayı farkla galip ayrılmayı bildi.
Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Savocic, sarı-kırmızılı ekiple ilk kez lig maçına çıkarken, tutuk bir oyun sergiledi. Genç oyuncu karşılaşmayı 3 sayı, 4 ribauntla bitirdi.
16 maçında 12. yenilgisini alan Olin’de ise maça 5’te 5 üçlüklebaşlayan Reha devamını getiremedi ve 9’da 5 isabetle maçı bitirdi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler