2 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVSpahija: Sorumluluk benim

Spahija: Sorumluluk benim

Fenerbahçe Ülker coachu Neven Spahija, Panathinaikos mağlubiyeti sonrası şu açıklamaları yaptı:

“Panathinaikos bizden çok daha iyiydi. Bu galibiyeti hakettiler. Performanstan çok üzgünüm. Taraftarın beklentisi vardı, onlardan özür diliyorum. Bunun neden böyle olduğunu anlatmak çok zor. Maçtan 3 gün önce bir şey hazırladık, kolay basket vermemek istiyorduk. Ama 11-2 olduğunda bir faul bile yapmadık. Pota altında kolay basketler verdik. İlk 6 dakika boyunca hiç faul yapmadık. İkinci periyotta daha takım gibi oynamaya çalıştık. Ama Panathinaikos’a avantaj verirseniz toparlamak zor oluyor. Fenerbahçe Ülker gibi bir takımın sadece 7 serbest atış kullanması acı verici. Hakemler nedeniyle değil bizim disiplinimizle organizasyonumuzla ilgiliydi.

Engin ile olan tartışmam şöyle gelişti: Jerrells’a kızgındım çünkü o bizim en iyi oynayan oyuncumuzdu. Kolay bir basket atacakken çılgın bir smaç denedi ve momentumu kaybettirdi. Engin de o sırada kötü bir tercih yaptı ve onunla bunu konuştuk. Ama özel bir durum yok. Farkı 9 sayıya indirecekken tekrar üstünlüğü ele aldılar. Bu hatalara izin vermemeliydik.

Sorumluluğu alıyor ve taraftardan özür diliyorum. Kaybedilecek bir şey yok. Savaşacağız ve elimizden geleni yapıp daha iyi olacağız.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler