29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBasketbol Panorama / ÜMİT AVCI

Basketbol Panorama / ÜMİT AVCI

HAFTANIN KARMASI

DARIUS WASHINGTON
(TÜRK TELEKOM)
Takımının Bandırma Kırmızı karşısında rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama o işi daha da kolaylaştırdı. 16 sayı, 10 asist ile double-double yaptı.

AUSTIN NICHOLS
(TOFAŞ)
Erdemir gibi hedef maç olarak düşünülen karşılaşmada 24 sayı üretti, 8 ribaunt ve 3 asistlik performansıyla Bursa ekibini galibiyete taşıdı.

JOSHUA SHIPP
(GALATASARAY?M.PARK)
Banvit karşısında 24 dakika süre aldı, 12’de 10 isabetle 22 sayı attı, ayrıca 4 ribaunt, 2 asist, 2 top çalmaya ulaşarak, ön plana çıktı.

OĞUZ SAVAŞ
(FENERBAHÇE ÜLKER )
Antalya karşısında boyalı alanda etkinliğini fazlasıyla hissettirdi. 15 sayı, 7 ribaunt, 1 asist ve 1 top çalmalık performansıyla takımına nefes aldırdı.

VLADIMIR STIMAC
(OLİN EDİRNE)
Edirne ekibi ilk galibiyetine ulaşırken başrolde dev oyuncu vardı. 12’de 11 isabetle 23 sayı attı, 14 ribaunt, 3 asist, 1 blokla maçta yıldızlaştı.

2. HAFTA SONUÇLARI

Antalya Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker: 77-81, Galatasaray Medical Park-Banvit: 84-73, Hacettepe Üniversitesi-Olin Edirne: 74-80, Trabzonspor-Mersin Büyükşehir Belediyesi: 66-78, Pınar Karşayaka-Beşiktaş Milangaz: 93-100, TOFAŞ-Erdemirspor: 74-70, Anadolu Efes-Aliağa Petkim: 80-65, Bandırma Kırmızı-Türk Telekom: 67-95

3. HAFTA PROGRAMI
Türk Telekom-Beşiktaş Milangaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Erdemirspor-Trabzonspor, Fenerbahçe Ülker-Bandırma Kırmızı, Galatasaray Medical Park-Pınar Karşıyaka, Olin Edirne-Anadolu Efes, Aliağa Petkim-TOFAŞ, Banvit-Hacettepe Üniversitesi

HAFTANIN TAKIMI
GALATASARAY MEDICAL PARK
Banvit gibi güçlü bir rakip karşısında oyunun büyük bölümünü üstün oynayarak kazandı, gerişe düştüğü anlarda sakinliğini koruyarak galibiyete ulaştı.

EN İYİ OYUNCU
DERON WILLIAMS
(BEŞİKTAŞ MİLANGAZ)
Pınar Karşıyaka gibi zor bir deplasmanda takımını galibiyete taşıyan isimdi. 24 sayı attığı maçta 10 asist de yaparak double double performans sergiledi.

SAVUNMACI
TARENCE KİNSEY
(ANADOLU EFES)
Enerjisini tüm takıma yansıttı, rakip guardlara yaptığı baskıyla onları düzenden çıkardı. 14 sayı attığı maçta, 6 ribaunt, 3 asist, 3 top çalma ile en iyi isimdi.

6. ADAM
BRADLEY BUCKMAN
(TOFAŞ)
Erdemirspor karşısında oldukça zorlanan takımına kenardan ilaç gibi geldi, 13 sayı, 11 ribaunt ile double-double yaparken, galibiyetin en etkili isimlerindendi.

COACH
OKTAY MAHMUTİ
(GALATASARAY MEDICAL PARK)
Banvit karşısında takımına fazlasıyla hakimdi. Yerinde değişiklikleri ile konuk takımın yaptığı ani atakları da sonuçsuz bırakıp, galibiyete ulaşmayı bildi.

GENÇ YILDIZ
CAN MAXIM MUTAF
(MERSİN BÜYÜKŞEHİR BLD.)
20 yaşındaki oyuncu Trabzon deplasmanında skor ne zaman sıkışsa sahne aldı, attığı 5 üçlükle 15 sayıya ulaşarak, rakip savunmayı dağıttı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler