22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVAdres yine İpekçi

Adres yine İpekçi

Anadolu Efes ile Beşiktaş Milangaz arasındaki Play-Off final serisinin 4. maçında kozlarını Abdi İpekçi’de paylaşacak. Seride 2-1 önde olan siyah-beyazlılar’ın ev sahipliğinde oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Basketbolda sezonun en büyüğünü belli edecek play-off final serisinin 4. maçında Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes bir kez daha karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi LİG TV 3 ekranlara getirecek. Son maçı taraftarının önünde kaybetmesine rağmen, deplasmandaki ilk iki maçı galibiyetle bitiren ve 2-1 önde olan Beşiktaş Milangaz, ev sahibi olduğu mücadeleyi kazanırsa, 4 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı seride çok büyük avantaj elde edecek. Anadolu Efes ise, sahasında iki kez kaybederek başladığı seride, 2. deplasman galibiyetini de elde ederek saha avantajını yeniden ele geçirmek isteyecek.
Anadolu Efes’te son maçta Stanko Barac’ın yerine kadroya alınan ve sergilediği performans ile galibiyette önemli rol oynayan Sasha Vujacic, yine kadroda bulunurken, Hırvat pivot, yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkacak.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler