22 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVNe Teodosic ne Ivkovic Fener potada küçülüyor / YAĞIZ YALAVAÇ

Ne Teodosic ne Ivkovic Fener potada küçülüyor / YAĞIZ YALAVAÇ

YILLARDIR kurduğu yüksek bütçeli kadrolarla THY Euroleague’de Final-Four hedefine ulaşamayan F.Bahçe Ülker, potada küçülerek büyüme kararı aldı. Bütçesini büyük ölçüde azaltmasına karşın son iki yılda Avrupa Şampiyonu olan Yunan ekibi Olympiakos’u örnek alan sarı-lacivertliler radikal bir değişim yaşayacak.

F.BAHÇE Ülker bütçesini yarı yarıya azaltacak ve kardosuna genç ve başarıya aç oyuncuları dahil edecek. Yabancı oyuncularının bir kısmıyla yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler takımın başına da asla milli takım çalıştıran bir koç getirmeyecek.
AVRUPA Şampiyonası’nın 22 Eylül’de bitecek olması ve ligin de ekim ayının 2. haftasında başlaması nedeniyle milli takım çalıştıran antrenörün F.Bahçe’yi tanımasına vakit kalmaması nedeniyle bu karar alındı. Bu sezon Simone Pianigiani’de yaşanan kötü deneyim de bu kararın alınmasında etken oldu.
SARI-LACİVERTLİ yetkililer Sırbistan Milli Takımı’nın koçu Dusan Ivkovic ve Avrupa’nın en pahalı oyun kurucuları arasında yer alan Milos Teodosic’in F.Bahçe Ülker’le adının geçmesini ise Sırp menajerlerin oyunu olarak yorumladı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler