19 Eylül 2024, Perşembe
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBir taraftar fenalaştı

Bir taraftar fenalaştı

Potadaki derbi mücadelesine Galatasaray taraftarı büyük ilgi gösterdi, Abdi İpekçi tamamen doldu. Derbilerdeki kurallar gereği sadece ev sahibi taraftarların alındığı salonda sarı-kırmızılı taraftarlar biletlerin tamamını tüketirken, takımlarına büyük destek verdi.

Ancak karşılaşmanın ikinci yarısında tribünlerin küfürlü tezahüratlarda bulunması üzerine maçın hakemleri anons istedi. Bu anonstan 2 dakika sonra sahada yaşanan gerginlik üzerine küfürler devam edip, sahaya yabancı maddeler atılınca, 2. anons istendi.

Bir taraftar fenalaştı

Büyük heyecan içinde geçen karşılaşmada strese yenik düşen taraftarlar da oldu. Bir Galatasaray seyircisi, ilk yarının sonlarına doğru fenalaştı. Bir süre saha kenarında tutulan taraftar, ardından sedye ile salon dışına çıkarıldı.

Antic kenardan izledi

Fenerbahçe’nin bu sezon renklerine kattığı Makedon yıldız Pero Antic, derbide yabancı kontenjanına takılan isim oldu ve karşılaşmayı kenardan izledi. Takımlar, sahaya 6 yabancı ile çıkabildiği için Antic kenarda kalırken, sakatlığı süren Ricky Hickman da takımda yer alamayan isimlerdendi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler