9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVHakan Köseoğlu: Beko Ligi'ni kaldırırız

Hakan Köseoğlu: Beko Ligi'ni kaldırırız

Yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden devam eden Torku Selçuk Üniversitesi’nin tecrübeli oyuncusu Hakan Köseoğlu, takım olarak 1.Lig'de mücadele etmek istediklerini belirtirken, kadrolarının bu ligi kaldırabilecek kalitede olduğunu ifade etti

Torku Selçuk Üniversitesi’nin Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan renklerine bağladığı Hakan Köseoğlu yeni sezon ve takımın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 1.Lig tecrübesi olan 31 yaşındaki oyun kurucu takımın Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmesini çok istediğini, bu kararın Federasyon tarafından bir an önce neticelenmesinin kendileri için çok iyi olacağını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarını hem 1. hem de 2. lige göre hazırlandıkları söylediklerini tecrübeli oyuncu bu durumun bir kaos ortamı oluşturduğunu belirtti. Hakan Köseoğlu “2 haftadır takım iyi bir şekilde lige hazırlanıyor. Umarım bütün sezon bizim için iyi geçer. İyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ağır antrenman temposu içinde lige en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Bildiğimiz gibi 1. lige yükselme gibi bir durumumuz var. Açıkçası bir kaos var. Federasyon tarafından açıklamamız bir karar var. 1. veya 2. lig olsun biz sezon içinde en iyi performansı göstererek takımı iyi bir yere getirmek istiyoruz. Tabii koç olsun oyuncular olsun 1.Lig'de mücadele vermek istiyor. Biz çalışmalarımızı en iyi şekilde yaparak her iki lig içinde hazır olmak istiyoruz. Bu konu hakkında bize pek fazla yorum hakkı düşmüyor, biz işimizi yapmaya çalışacağız” dedi.

“TAKIM 1. LİG'İ KALDIRABİLECEK KALİTEDE”

Torku Selçuk Üniversitesi’nin 1.Lig'e yükselmesi halinde takım kalitesi olarak bu ligi kaldırabileceklerini belirten Köseoğlu, “1.Lig iyi takımlardan oluştuğunu herkes biliyor. Bizim de iyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Eğer 1. lige yükselmemiz halinde 4 yabancı transfer hakkımız olacağı için takım daha güçlü bir kimliğe bürünecek. Şuan kadro 1. lig tecrübesi ve genç oyunculardan kurulu. İyi bir kimya yakalamamız halinde ligde başarılı bir grafik yakalamaya çalışacağız. Tabi kolay bir iş olmadığını biliyoruz ama bunun için elimizden geleni yapıp Torku Selçuk Üniversitesi’ni en iyi yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler