9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCupFauller damga vurdu, Beşiktaş Belgrad'da kaybetti

Fauller damga vurdu, Beşiktaş Belgrad’da kaybetti

Belgrad’da oynanan maçta Beşiktaş Fibabanka, Eurocup A Grubu’nda faullerin damga vurduğu karşılaşmada Hapoel Tel Aviv’e 101-87 mağlup olarak üçüncü haftada ikinci yenilgisini aldı.

İlk çeyrek 10 sayı geri düşmesine karşın oyuna geri dönen Beşiktaş Fibabanka Kyle Allman’ın etkinliği ile öne geçmeyi başardı. Ancak faul sorunu ve üst üste çalınan faullerle Hapoel Tel Aviv üstünlüğü ele aldı. Sportmenlik dışı faullerle ritim kazanan İsrail ekibi, 17 sayı öne geçerek farkı açtı ve soyunma odasına 54-41 önde gitti.

İkinci yarıda da fauller oyunun gidişatını belirledi. Berk Uğurlu henüz üçüncü çeyreğin ortasında beş faulle kenara gelirken son 10 dakika öncesinde Hapoel Tel Aviv, 26/30 serbest atış kullandı. Son bölüme 81-60 önde giren İsrail ekibi, son çeyrekte oyunu kontrol etti. Beşiktaş maç sonunda farkı tek haneye indirme şansını bulsa da Siyah Beyazlılar sahadan 101-87 mağlup ayrıldı.

Dört oyuncunun beş faule ulaştığı ve Jonah Mathews’ten yoksun olan Beşiktaş Fibabanka’da Derek Needham 17 sayı 2 asist, Kyle Allman 11 sayı 4 ribaund 5 asist, Dustin Sleva 14 sayı 5 ribaund, Emanuel Terry 12 sayı 2 ribaund ile mücadele etti.

32/38 faul isabeti bulan Hapoel Tel Aviv’de Johnathan Motley 24 sayı 6 ribaund 4 asist ve Patrick Beverley 16 sayı 11 ribaund ile etkili oldu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler