6 Ekim 2024, Pazar
spot_img

Fener sahnede

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri C Grubu karşılaşmaları bugün Edirne’de başlıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 18.00’de Olin Edirne-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, saat 20.00’de ise Fenerbahçe Ülker ile Tofaş karşı karşıya gelecek. 3 gün sürecek karşılaşmalar sonunda ilk iki sırayı elde eden takımlar, yer ve zamanı daha sonra açıklanacak Sekizli Finallere katılma hakkı elde edecek.

Avrupa Şampiyonası’nda son 8 maçları oynayan Kleiza, Zoric, Bogdanovic, Bjelica ve Vidmar’ın takıma katılması ile sadece sakatlıkları süren Ömer Onan, Oğuz Savaş ve İlkan Karaman’dan yoksun kalan Fenerbahçe Ülker, yabancı oyuncularını, sadece 2 günlük idmanın ardından sahaya sürecek.

Spor Toto Türkiye Kupası’nda Uşak’ın ev sahipliği yapacağı ve Beşiktaş I.F., Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif, Aliağa Petkim takımlarının mücadele edeceği B Grubu ile Mersin’de gerçekleştirilecek D Grubu (Türk Telekom, Mersin Bşb., Aykon TED, Anadolu Efes) maçları 4-6 Ekim tarihlerinde, Gaziantep’teki A Grubu (Pınar Karşıyaka-Royal Halı Gaziantep, Trabzonspor, Banvit) maçları ise 7-9 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler