6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİV'Oh be' gecesi / ÜNAL ÖZÜAK

'Oh be' gecesi / ÜNAL ÖZÜAK

PANA, İstanbul’a 3’te 3 ve kendi derbilerinde Olympiakos’u yenip geldi.

Bizim Kanarya’nın ise Top 16’da siftahı yoktu. Salonu dolduran F.Bahçe Ülker taraftarı, Obradovic’ten ilk galibiyeti bekliyordu. Olympiakos’a karşı 0/3, Barcelona’ya 0/6, Malaga maçında 0/3 üçlükle oynayan, ‘ovic’i gidip ‘Bogdan’ı kalan grupların sayı kralının geri dönmesiydi arzuları…
Oyuncular kararlı başladılar maça… Sert ve akıllı savunmamıza Pana’nın 17’de 4’le boş üçlük kaçırması eklenince devre boyu göz açtırmadık. Preldzic attı, attırdı. Pana savunmasını zorladı. Odaya 39-28’le giderken rakip maçtan kopmama çabasındaydı.

‘KEFALE’ ÇIKTILAR

3. çeyrekte hücumlarımız tıkanınca, Pana hücum ribauntlarından bulduğu ikinci toplarla arayı kapamaya başladı. Bogdanovic üçlükten vazgeçip yakın mesafelerle kendini toparladı.
9-O’lık serisiyle MavroKEFALidis misafirleri ümitlendirdi. Bitime 5 dakika kala 61-60’la ilk kez öne geçtiler. Üçlükleri sokmaya başlayınca Kanarya krize girdi. İnanmayacaksınız ama F.Bahçe’ye ilk galibiyeti getiren adam, en kritik yerlerde, el üstünden iki ‘cool’ üçlük sokan Kleiza oldu.

1001 GECE MASALI

ALMANYA’daki ‘Öldük öldük dirildik’ maçından Arroyo ve Erceg çekip çıkardı Cimbom’u… Madde bağımlısı gibi ‘Arroyoman’laşan, Ataman, ‘Adamına güvenmenin’ semeresini, ligde 1001. sayısını atan Ender’in tamamlayıcı performansıyla nihayet aldı. Şeytanın bacağını kırdığımız gecedeki galibiyetin diğer önemi de rakibin, ilk 4 için mutlaka altımıza almamız gereken bir takım oluşuydu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler