5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVBabaoğlu faturayı hakemlere kesti

Babaoğlu faturayı hakemlere kesti

Mersin BŞB'nin deneyimli antrenörü Mete Babaoğlu, ligden düşmelerine neden olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile deplasmanda oynadıkları maçta son çeyrekte 20 sayı geriden gelerek kazanmak istediklerini ancak fark 2 sayıya indikten sonra hakemlerin kritik kararlar verdiğini belirten Mete Babaoğlu, Basketmerkezi'ne yaptığı açıklamada ''Farkı 20 sayıdan tam 2 sayıya kadar indirdik. Rüzgarı arkamıza aldık. Maçın en kritik anında Altan'ın topu çaldığı pozisyonda lehimize kasti faul beklerken hakemler aleyhimize faul kararı verdiler. Bu karar gerçekten maçın kaderine etki etti. Her şey o anda bitti. Canımız gerçekten çok yandı'' dedi.

Mete Babaoğlu maçta bir konuya anlam veremediğini de ifade etti: ''Sahada oyuncular arasında çok centilmence bir mücadele oldu. En ufak bir sürtüşme bile yaşanmadı. Ancak bize ve oyuncularımıza maçın büyük bölümünde anlam veremediğim şekilde küfür edildi. Bu tarz olayların salonlarda olmaması için önlem alınması gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Mete Babaoğlu ayrıca yine kendileri açısından kritik önem taşıyan Banvit maçında son dakika içerisinde kritik hakem hatalarının olduğunu sözlerine ekledi.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler