27 Aralık 2025, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVİBB maçlarını nerede oynayacak?

İBB maçlarını nerede oynayacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyespor  Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, bu sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele  edecek takımlarının sahaya inatçı bir karakter yansıtacağını söyledi.

Çamlı, basketbolda başarılı bir  takım oluşturmak istediklerini belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor,  Türkiye Basketbol Ligi'nde inatçı bir kulüp olacak. Mutlaka şampiyon olacağız  sevdasıyla anormal paralar harcayarak transfer yapmayacağız. Tabii ki şampiyon  olmak isteriz ama bunu kendi gayretimizle, kendi sporcularımızla, kendi  inancımızla başarma hedefindeyiz. Amatör ruhla, profesyonel düzeyde mücadele  edebilecek bir takım oluşturacağız. Basketbolda herkesin çekindiği bir takım  olacağız” ifadelerini kullandı.
“Yatırımımızı altyapıya yapacağız” 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak basketbolda ve diğer  tüm branşlarda altyapıyı önemsediklerini kaydeden başkan Çamlı, kulübün  vizyonunun sporcu üretim merkezi haline gelmek olduğunu dile getirdi.
Yerli oyunculara önem verdiklerinin altını çizen başkan Çamlı,  “Yatırımımızı altyapıya yapacağız. Yerli oyuncuyla, kendi oyuncumuzla oynamaya  çalışacağız. Bir zamanlar Trabzonspor futbolda bir bilinç yakalamıştı. Kendi  çocuklarıyla şampiyon oldu. Biz de milletin kulübü olmamız sebebiyle bunlara  dikkat edeceğiz, kulübümüz bu vizyonda olacak. Kendi yetiştirdiğimiz çocuklarla  Türkiye'de ve Avrupa'da şampiyon olmalıyız. Kurum takımlarının maksadının bu  olması gerek. Bizim gibi takımların üretim merkezi olması gerek”  değerlendirmesinde bulundu.
“Yeni antrenörümüzü kısa zamanda belirleyeceğiz” 
Takımı geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'ne çıkaran başantrenör Hakan Yavuz ile yollarını ayırdıklarını hatırlatan Çamlı, yeni antrenörlerini kısa  zamanda belirleyeceklerini ifade etti. Yeni sezon planlamalarını yapmaya başladıklarını belirten Çamlı,  “Sezon öncesi Hakan Yavuz hocamızla yollarımızı ayırdık, kendisine bir kez daha  teşekkür ediyoruz. Kendisi takımımıza önemli hizmetler verdi, onunla birlikte  birinci lige yükseldik. Yeni antrenör için irtibat halindeyiz. Hocamızı kısa  zamanda belirleyip, transferlerimizi gerekli şekilde yapacak ve yolumuza devam  edeceğiz” diye konuştu.
Maçlarını hangi salonda oynayacaklarına henüz karar vermediklerini  kaydeden başkan Çamlı, “Maçlarımızı oynadığımız bir salonumuz var, Cebeci Spor  Salonu'nda oynuyoruz. Seyirci potansiyeli olarak sahamızda biraz zayıf kalıyoruz,  yine de çok güzel bir salonumuz var. Yeni sezonda Abdi İpekçi Spor Salonu'nda da  oynayabiliriz ama henüz tam olarak karar vermedik” şeklinde görüş belirtti.
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler