6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLMüjdeler olsun... / NECİP KAPANLI

Müjdeler olsun… / NECİP KAPANLI

Sabah bir telefon… Karşıda kapanması içimize evlat acısı gibi çöken, Alperenleri, Şehmuslar, Sadık Kabacaları, Tolga Geçimleri, Erkan Yılmazları, İsmail Cem Ulusoyları ve nicelerini yetiştiren, milli takımlara 50'den fazla oyuncu veren Banvit'in efsanevi başkanı Özkan Kılıç…
Son konuştuğumuzda enerjisi düşüktü… Bu defa ise heyecan yüklüydü… Hal hatır kısmını iki cümlede bitirip anlatacağı konuya bir an önce geçmek için sabırsızdı… 
"Sana müjdem var… Yeniden başlıyoruz ve çok güçlü geliyoruz…" 
Güne bundan güzel başlanabilir mi?
Soru sormama fırsat vermeden anlatmaya başladı…
"Basketbolu, sporu çok seven, çok güçlü ama ismini Mayıs ayındaki lansmanda duyuracağımız bir kişiyle, eskiden Banvit'te yaptıklarımızı yine Bandırma'da gerçekleştirmek için kolları sıvadık. Zaman kaybetmeden BSL veya TBL'den başlamak istiyoruz ama nereden başlarsak başlayalım, olmazsa olmazımız altyapımız olacak. Yine en iyi altyapı antrenörlerini organizasyonuma dahil edeceğiz. Bandırmalı gençler mutlaka olacak ama daha önce yaptığımız gibi Anadolu'yu tarayıp yetenekleri toplayacağız.
Bütün bunların sonunda hem çok güçlü bir altyapı kuracak, hem de Banvit gibi Avrupa'da mücadele eden A Takımımız olacak." 

Bana müjdeyi Özkan Kılıç verdi… Ben de basketbolumuzdan müjdemi isterim… Çok mutlu olduk… Heyecanla, dört gözle bekliyoruz.


Kaynak:
Basketfaul

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler