11 Ekim 2024, Cuma
spot_img

Şampiyon Anadolu Efes!

ING Basketbol Süper Ligi’nde final heyecanı Fenerbahçe Beko’nun, Anadolu Efes’i konuk ettiği karşılaşma ile devam etti.

İki takımında yüksek tempo ve yüksek yüzdelerle başladığı ilk çeyrekte Fenerbahçe Beko, Nando De Colo ile, Anadolu Efes ise Sertaç Şanlı ve Rodrigue Beaubois ile etkili oldu. İlk periyot sarı lacivertlilerin 25-21 üstünlüğü ile sona erdi. İlk çeyrekte oyunun durduğu bir bölümde belinden sakatlanan Shane Larkin soyunma odasına gitti.

İkinci çeyreğe iki takımda tutuk başladı. Hücumdaki krizi aşmayı başaran Anadolu Efes,ilk yarının bitimine 3:30 kala Anadolu Efes, Bryant Dunston’ın smacı ile 31-33 öne geçti. Kalan bölümde farkı çift hanelere taşıyan konuk ekip soyunma odasına 32-44 önde gitti.

İkinci yarıya yay gerisinden isabetlerle başlayan Anadolu Efes farkı giderek açtı. Lacivert beyazlılar sezonun final preiyoduna 47-72 önde girdi.

Son çeyreğe Fenerbahçe Beko 10-0 seri ile başladı ancak çabuk reaksiyon gösteren Anadolu Efes arayı tekrar açmayı başardı. Maçın son bölümüne rahat giren Ergin Ataman’ın öğrencileri karşılaşmayı 66-93 kazanarak seriyi 3-0’a getirdi ve ING Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon oldu.

Anadolu Efes adına Rodrigue Beaubois 30 sayı 2 ribaund 4 asist ile maçın oyuncusu oldu.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler