7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEFenerbahçe Beko farka koştu

Fenerbahçe Beko farka koştu

THY Euroleague 17. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, LDLC Asvel' i konuk etti. Karşılaşma 81-59 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İki takımda maç başında yay gerisinden isabetler bularak başladı. Son haftalarda şutuna güvenmediği için eleştirilerin odağında olan Nando De Colo' nun maç başında bulduğu iki üçlük ve kısa bir NBA macerasından sonra tekrar Fenerbahçe Beko' ya dönen Marko Guduric' in basit pozisyonları bitirememesi ilk periyottaki dikkat çeken detaylardı. Konuk ekip LDLC Asvel ilk çeyreği 15-19 önde kapattı. İkinci periyotta ise Melih Mahmutoğlu' nun takıma kattığı enerji kontrolün sarı lacivertlilere geçmesini sağladı. Fenerbahçe Beko ilk yarıyı 38-32 önde kapattı. İkinci yarıda çok daha sert ve istekli savunma yapan Fenerbahçe Beko farkı giderek yükseltti. Son periyoda 59-42 önde giren kanarya, rakibin son 10 dakikada da geri dönmesine izin vermedi ve maçı 81-59 kazandı.

Fenerbahçe Beko' da ilk periyotta konsantrasyon problemi yaşayan Marko Guduric maçın devamında bunu aşarak 16 sayı 4 asist 1 top çalma ile 15 verimlilik puanı üretti ve maçın en değerli oyuncusu oldu. Jan Vesely ise 16 sayı 3 ribaund ile galibiyette önemli pay sahibiydi. LDLC Asvel adına David Lighty' nin 11 sayı 2 asist 1 ribaundluk performansı farkı engelleyemedi.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 17. maçında 7. galibiyetini alırken, LDLC Asvel 16. maçında 11. kez kaybetti.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler