20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCup"Oyuncularımla gurur duyuyorum"

"Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Galatasaray Doğa Sigorta'nın, 7DAYS EuroCup ilk maçında deplasmanda Dolomiti Energia Trento karşısında aldığı 64-70’lik galibiyetin ardından koç Ertuğrul Erdoğan ve oyuncular Aaron Harrison ile Greg Whittington açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Çok iyi bir ilk yarı geçirdik ancak ikinci yarıda birçok hata yaptık. Çembere gitmekte zorlandık. Maçın sonunda kazanmanın bir yolunu bulduk, önemli olan da buydu. Günün sonunda takımımın verdiği savaştan dolayı mutluyum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Deplasmanda kazanmak her zaman zordur. EuroCup’a galibiyetle başlamak bizim için önemliydi. Bu galibiyetin üzerine koyarak devam etmeli ve her geçen gün daha iyi bir basketbol oynamamız gerekiyor.”

Aaron Harrison ise şunları söyledi:

“İlk yarıda çok iyi bir basketbol oynadık ve iyi bir fark yakaladık. Deplasmanda kazanmak her zaman çok zordur, rakibimiz de maçın sonuna kadar vazgeçmedi. Maçın sonunda rakibimizi durdurmayı başardık ve ihtiyacımız olan galibiyeti aldık.”

Greg Whittington ise şunları söyledi:

“Zor bir maçtı. Maçın son anlarına kadar skor kopmadı ancak karşılaşma boyunca çok savaşarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler