6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigErdoğan: Bizden daha iyi takım performansı gösterdiler

Erdoğan: Bizden daha iyi takım performansı gösterdiler

Tahinicoğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko'ya Ülker Sports Arena'da 90-67'lik skorla mağlup olan Galatasaray Doğa Sigorta'da koç Ertuğrul Erdoğan, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şnuları söyledi:

“Her şeyden önce Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bizden çok daha iyi bir takım performansı gösterdiler. Bir basketbol adamı olarak gerçekten mutluyum, çünkü ilk kez 2 Türk takımı Final Four'da olacak. Ümit ederim her iki takım da sağlıklı olur ve hak eden kazanır. Fenerbahçe'nin uzun yıllardır sağladığı başarıya Anadolu Efes'in de eklenmesinden çok mutluyum. Yarışma herkesi yukarı çekiyor ve motive ediyor.

Maça gelirsek, takım olarak oynayamadık ve önemli oyuncularımız anlam veremediğim faullerle kenara geldi. Önemli skor silahlarımız çok belli. Maçın genelinde çokta arzu etmediğimiz, keyif almadığımız bir basketbol sergiledik, bunun için çok üzgünüm. Bizim için bu maç elbette prestij ve rekabet açısından önemliydi. Ancak sıralamamızı değiştirecek maç Antep maçı. Bu maçta iyi oynamayı ve diğer maça hazırlanmayı hedefledik. 18 top kaybıyla Fenerbahçe deplasmanında, basketbolu bu kadar bilerek oynayan bir takıma karşı maç kazanmak mümkün değil.

Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.”

-Basket Dergisi içeriğidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler