7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigErdoğan: Modumuz maalesef çok düşüktü

Erdoğan: Modumuz maalesef çok düşüktü

Galatasaray Doğa Sigorta'nın, Darüşşafaka Tekfen ile oynadığı karşılaşmadan sonra baş antrenör Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu.

“Darüşşafaka Tekfen takımını tebrik ediyorum. Geçen hafta da söylediğim gibi son haftalarda iyi durumda olan bir takımla oynadık. Bizim de bu haftaki modumuz maalesef çok düşüktü. Bu da maça yansıdı. Adeta iki ayrı maç vardı. İlk yarı savunma ağırlıklı geçen bir maç varken üçüncü çeyrekte iş bir anda bireyselliğe döndü. Oyuncular arasındaki pas trafiği bir anda kesildi. Gerçekten kötü bir günümüzdeydik. Darüşşafaka takımı da ikinci yarı ortaya koyduğu oyunla gerçekten maçı hak etti. Onları tebrik etmek lazım. Önümüzde Banvit deplasmanı var. Mental olarak yeniden toparlanıp maçı kazanmak için oraya gideceğiz. Söylediğim gibi biz sezon içerisinde hafta hafta düşünerek kendimiz hedef büyütüyoruz. Şu anda hedefimiz normal sezonu ilk 4-5 sırada tamamlamak. Bu maçı mümkün olduğu kadar çabuk unutup geçtiğimiz haftalardaki takım oyunumuza ve performansımıza dönmemiz lazım.

Çok aceleci, birbirinden kopuk oynayan bir oyuncu grubu vardı sahada. Hafızamızı tazelersek Galatasaray Doğa Sigorta maça genelde enerjik ve yüksek tempoyla başlayan bir takım. Bunun birçok sebebi var. Hafta içerisinde yaşadığımız bazı sıkıntılar da vardı. Sezonun bu zamanı her oyuncunun her takımın hedefi olan, konsantrasyonun yüksek olması gereken bir zaman. Şu anda bizim bu konsantrasyonu geriye getirmemiz lazım. Maçın başında çok iyi başladığımızı söyleyemem, karşılaşmaya çok kopuk başladık.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler