5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigBlatt: İlk yarıda hücumda iyi değildik

Blatt: İlk yarıda hücumda iyi değildik

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10.hafta iç sahada alınan Demir İnşaat Büyükçekmece galibiyetinden sonra konuşan Darüşşafaka Basketbol koçu David Blatt;

“İyi bir galibiyet oldu, önceki iki maçımız başa baştı. JJ ve Wilbekin gibi eksikler varken iyi oynayabilmek için zaman geçmesi lazımdı. Maçın belli bölümlerinde iyi oynayabilirsiniz ancak bir oyuncu sizi kurtarabilir. İlk yarıda hücumda iyi değildik. Daha sonra savunmada yardımlaşmayla beraber hücumda da yardımlaşmaya başladık ve kolay sayılar bulduk. Yıldızların yokluğu diğer oyuncuların oyuna dahil olmasını ve baskı altında oynamalarını sağlıyor. Kartal ve Okben bugün çok iyilerdi. Furkan Aldemir de iyiydi ancak o tecrübeli bir isim.”

“Wilbekin'i deneyeceğiz ancak durumu henüz belli değil. Yarın antrenmanda görmemiz lazım.”

“Kartal dönüşü 1 yıl süren sakatlık geçirdi ancak biz bu süreçte çok dikkatli davrandık. 2 ay önce hazırdı ancak risk almak istemedik ve daha hazır olmasını bekledik. Korkusuz ve kendinden emin oynayabilmesi için tam 1 yıl olmasını bekledik. Sakatlıktan önce gayet iyi bir oyuncuydu, şu anda da öyle. Kolay bir sakatlık değildi, üstesinden gelmesi zor bir durumdu.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler