18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaDİĞERSENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ / ÖMER ARAZ

SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ / ÖMER ARAZ

 İfade etmek ,yaşadığımız duyguları kaleme almak çok zor.Türk Basketbolü için bir birleştirici çimento olarak adlandırabileceğimiz ender insanlardan birisi idi Batur abi. Jenerasyonları birleştiren ve elimizdeki oyuncuları harmanlıyarak hem üreten ,hem üretenlere yol gösteren hemde etik değerler ile oyuncu olmalarına insan olamalarına ışık tutan tanıdığımız en değerli ortak birleştirenimizdi.

Her birimize aşıladığı insani duygularla gönüllerimizde ayrı ayrı taht kurmuş ve basketbol bilgisi ile ögretmenlik tecrübesi ile kabiliyetli kabiliyetsiz tüm oyuncularını cesaretlledirerek onlardan maximum faydalanarak her birinin inanılmaz zevk almasına fırsat veren ve her birinin kendini iyi hissedeceği ortamları yaratarak inanılmaz iz barakan bir insandı.

Her yaptığı işteki prensipleri disiplini ve insani yaklaşımı bugün onu ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hissetmemize sebeb oldu.
Oyunculuğu ,Takım kaptanlığı,Antrenörlüğü,Gazeteciliği ve TV Yorumculuğu hep aynı disiplin ve aynı mativasyon ile yaparak her birimize örnek oldu.
Seni hiç bir zaman unutmıyacağız Batur abi.
 
 Ömer Araz

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler