24 Eylül 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARDiğer'Hep üzerine koyan bir takımız'

'Hep üzerine koyan bir takımız'

Eurobasket 2017 D Grubu Belçika galibiyetinden sonra konuşan milli takım koçu Ufuk Sarıca;

Karar maçını kazandığımız için herkes adına mutluyum, basın toplantılarında geçmiş konuşmalarım hep tecrübe ve oyun sonuyla alakalıydı. Bugün maç sonunda toparlanıp iyi oynadık. İlk yarı müthiştik ve devre skoru daha farklı olabilirdi ama bunu yapamadık, iyi olan şey basit hata yapıyoruz kolay çözülebilecek şeyler. Hep üstüne koyan bir takımız, bugün 4 galibiyette olabilirdik. Kaybettiğimiz takımlar Sırbistan ve Rusya çok iyi takımlar, ki Rusya bence turnuvanın ciddi takımlarınan bir tanesi.

Cedi yorulunca Kenan sonlarda iyiydi, Furkan’ın skora katkı yapması önemli ki bence artık milli takıma adapte oldu. Melih de skorda katkı verdi, Semih için de kolay değil çok çabalıyor ve çok fazla dakika oynamaya çalışıyor. Gruptan çıktığımız için mutluyum. Kazanırken gençlerin katkısı beni mutlu ediyor, ülke basketbolu için yapmamız gereken değişimden bashediyoruz, Cedi lider rolüne soyunuyor, Furkan milli takım oyuncusu olmaya başladı. Bu işler gençleri yavaş monte etmekle olur. Bir basketbol adamı olarak bu durumdan mutluluk duyuyorum. Kenan görünmeyen işleri iyi yaptı. Dün de Marjanovic savunmasında iyiydi. Böyle olması bizi rahatlatıyor, bugün muazzam iş yaptı.

Tüm maçları kazanmak için çıktık ve kazanabilirdik de. Letonya’yı yenip 3.olmak istiyoruz. Bugün etkileyici bir galibiyet aldılar, çok önemli bir takım. Ancak biz kazanabileceğimizi gösterdik. Perşembe de bu maçı kazanıp inşallah 3.olarak gruptan çıkacağız.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler