Kadınlar Euroleague A Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray Medical Park, Polonya’nın Lotos Gdynia takımını Abdi İpekçi’de 77-71 yenmeyi başardı, 5’te 5 yaptı.
Karşılaşmaya 8-0’lık seriyle başlayan ve ilk periyodu 24-16 önde bitiren temsilcimiz, devreyi de 41-30 üstün tamamladı. İkinci yarıya daha iyi başlayan ve farkı 7 sayıya indiren konuk takıma Taurasi ile yanıt veren Galatasaray, son periyoda da 59-47 galip girdi. Polonya ekibi 36. dakikada 64-62 ile farkı 2 sayıya indirse de, Taurasi ile arka arkaya 2 üçlük bulan Galatasaray, salondan 77-71 galip ayrılmayı başardı.
Süper kızlar
Kadınlar Euroleague B Grubu’na 3 galibiyet ile başlayan Fenerbahçe, deplasmanda Fransa’nın Tarbes takımını 78-56 mağlup etmeyi başardı, 4. maçını da kazandı. McCoughtry’nin sayılarıyla maça hızlı giren Fenerbahçe, Nevriye-Birsel ikilisinin de skora katkıda bulunmasıyla ilk çeyreği 21-12 önde tamamladı. 2. çeyrekte oyunda dengeyi yakalayan ev sahibi, farkı azaltsa da, ilk yarıyı da temsilcimiz 34-32 önde kapadı. 2. yarıya çok hızlı başlayan ve 27 sayı attığı 3. periyodu 15 sayı farkla önde kapayan Fenerbahçe, üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı başardı ve salondan 22 sayı farkla galip ayrıldı.




