9 Aralık 2025, Salı
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARErkek Milli TakımlarÜmitler Litvanya galibiyetiyle başladı

Ümitler Litvanya galibiyetiyle başladı

Ümitler kategorisinde dünyanın en prestijli turnuvalarından olan 23. Turgut Atakol Turnuvası’nda ilk gün tamamlandı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ilk gün mücadelesinde Ümit Erkek Milli Takımımız, Ltivanya’yı 88-63’lük skorla mağlup etti.
 

Litvanya karşısında mücadelenin ilk yarısını da 42-36 önde tamamlayan Ay-yıldızlılarımızda Onuralp Bitim 13 sayı- 1 ribaunt- 2 asist, Emre Tanışan 12 sayı- 8 ribaunt, Alp Karahan 12 sayı- 2 ribaunt, Şehmus Hazer 11 sayı- 2 ribaunt- 2 asist ve Berkay Bayar da 10 sayıyla oynadı.

23. Turgut Atakol Turnuvası’nın ilk gününde ayrıca, Karadağ ve Sırbistan da rakiplerini mağlup etti.

Karşılaşmayı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, A Milli Erkek Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca ve Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri de takip etti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler