25 Şubat 2026, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLPostere girmek için Can'ı çıktı! / BAHRİ HAVADIR

Postere girmek için Can'ı çıktı! / BAHRİ HAVADIR

BİRBİRİNDEN olaylı 4 maça sahne olup önceki gün sona eren G.Saray Odeabank-F.Bahçe, ErkeklerBasketbol Ligi play-off yarı final eşleşmesinin ardından bir skandal daha ortaya çıktı. Serinin ikinci maçında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırdım ile G.Saray Başantrenörü Ergin Ataman arasında yaşananlar ve hemen ardından iki kulüpten gelen demeç savaşlarının ardından üçüncü maçta ise işler çığrından çıkmıştı.
 
SARI-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratları ve diğer tribün olayları nedeniyle hakemler defalarca anons yaptırmak zorunda kalırken asıl kıyamet maçın ardından kopmuştu. Bir G.Saray taraftarı, F.Bahçe koçu Obradovic’in yüzüne tükürmüş ve sarı-kırmızılılara 2 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti.
 
SERİNİN sona ermesiyle bu olayların üstüne sünger çekilirken bir başka skandal ise G.Saray Kulübü içinden çıktı. Salı akşamı oynanan 4. maç öncesi oyuncuları motive etmek için G.Saray Basketbol Şube Sorumlusu Can Topsakal 3 metrelik dev bir pankart hazırlattı. Sarı-kırmızılıların Strasbourg’u devirip Eurocup şampiyonu olduktan sonra verdiği pozun yer aldığı posterde ise bir detay dikkat çekti. Asıl fotoğrafta bulunmayan Can Topsakal, posteri yaptırırken kendisini photoshop’la başkan Dursun Özbek’in yanına yerleştirtti. 
 
PHOTOSHOPLU HALİ:
 
""
 
GERÇEĞİ:
 
""


Kaynak:
Vatan

KaynakVatan
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler