Fenerbahçe Coachu Zeljko Obradovic, bugünkü Panathinaikos deplasmanı öncesi galibiyet için neler yapmaları gerektiğini söyledi.
Sırp coach maç öncesi açıklamasında “Panathinaikos ile OAKA'da oynamak her zaman zordur. Çok değerli oyuncuları ve çok tecrübeli bir coachları var. Takımını maça nasıl hazırlaması gerektiğini iyi biliyor. Tabii ki bu maç iki takım için de çok önemli. Çok zorlu bir mücadele için hazır olmaya çalışacağız ve 40 dakika boyunca yüksek seviyede oynayıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Sarı-lacivertli oyuncu James Nunnally ise “Panathinaikos, oyunu her zaan kontrol etmesini iyi bilen bir ekip. Özellikle deplasman maçları için her zaman savaşmaya hazır olmalıyız. Zor bir atmosfer olacak ama aynı zamanda eğlenceli de bir maç olacak” şeklinde konuştu.



