27 Aralık 2025, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOL"Kim isterse orada olurum"

"Kim isterse orada olurum"

A Milli Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank antrenörü Ergin Ataman, TBF Başkanı Harun Erdenay’ın ‘Sadece milli takımı çalıştıracak bir coachla yola devam edeceğiz’ demecini yorumladı.

Ataman, Galatasaray ve milli takım oyuncusu Göksenin Köksal ile Küçükçekmece Belediyesi’nin organize ettiği, TRT Spor spikeri Ayşe Nur Alkaya ile gazetemiz basketbol editörü Ümit Avcı’nın yönettiği ‘Zirvedekiler’ paneline katıldı, “Sene içinde milli maç yok. Bu nedenle ben 1 yıl daha iki görevi yapabileceğimi söyledim. Ancak mutlaka seçmem gerekirse, kimin beni daha çok istediğine inanırsam, onu seçerim” dedi.

3 Avrupa Kupası kazanan Ataman ayrıca, Euroleague resmi bahis sponsoru ‘nesine.com’un hazırlattığı şampiyonluk kupasıyla poz vererek, “Kupa gerçekten güzelmiş, inşallah bunu da kazanacağız” ifadesini kullandı.

Kariyerinde 15 şampiyonluğu bulunan, bunun 3 tanesi de Avrupa kupası olan Ataman, panel salonunda bulunan, Euroleague resmi sponsoru ‘nesine.com’ tarafından orjinalinin birebiri şeklinde hazırlatılan Euroleauge şampiyonluk kupasını ne zaman ve hangi takımla kazanacağı sorusuna da muhatap oldu.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler