3 Ocak 2026, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERKadınlar Basketbol Süper LigGalatasaray'dan TBF'ye erteleme talebi: Sahaya çıkacak oyuncumuz yok

Galatasaray'dan TBF'ye erteleme talebi: Sahaya çıkacak oyuncumuz yok

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi 2. maçında Abdullah Gül Üniversitesi'ni ağırlayacak Galatasaray, bazı oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirdiği gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonuna karşılaşmanın ertelenmesi talebinde bulundu.

İshal, mide bulantısı ve kusma şikayetleri bulunan Cansu Köksal, Jelena Dubjlevic ve Ann Wauters'a hastanede serum takıldı. Sarı-kırmızılı takımda, başta Nevriye Yılmaz, Nuria Martinez olmak üzere diğer oyuncularda da benzer şikayetler görüldü.

Birçok oyuncusundan yoksun olacak Galatasaray Kulübü, bu akşam yapılacak Abdullah Gül Üniversitesi maçının ertelenmesi için Türkiye Basketbol Federasyonuna başvurdu.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Menajeri Müge Erdem, oyuncuların hastanede tedavi altına alındığını belirterek, “İshal, kusma ve mide bulantısı var. Oyunculara hastanede serum takıldı. Federasyona, Abdullah Gül Üniversitesi maçının ertelenmesi için talepte bulunduk. Sahaya çıkacak oyuncumuz yok. Haber bekliyoruz.” diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler