11 Aralık 2025, Perşembe
spot_img
Ana SayfaEUROLEAGUEFenerbahçe'nin çıkışı sürüyor

Fenerbahçe'nin çıkışı sürüyor

THY Euroleague 20. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'u ağırladı. Sarı lacivertliler karşılaşmadan 100-74 galibiyet ile ayrıldı.

Maç başında Jan Vesely'nin etkili performansıyla kontrolü ele alan Fenerbahçe Beko ilk çeyreği tam 19 sayı farkla, 31-12 önde kapattı. İkinci periyotta Igor Kokoskov farkın verdiği etkiyle değişik beşler deneme fırsatı buldu. Bu bölümde Panathinaikos farkı tek hanelere indirdi ancak oyuna giren Nando De Colo bulduğu üç sayılık isabet ile temsilcimizin kontrolü tekrar ele almasını sağladı. İlk yarı 48-34 Fenerbahçe Beko üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıda da iştahlı oyununu sürdüren Fenerbahçe Beko, hücumda özellikle yay gerisinden bulduğu sayılarla arayı giderek açtı ve karşılaşmayı 100-74' lük skorla kazandı.

Fenerbahçe Beko adına Marko Guduric 18 sayı 2 ribaund 4 asist, Jan Vesely 12 sayı 7 ribaund 1 asist, Edgaras Ulanovas 15 sayı 2 ribaund 2 asist ile oynarken, Panathinaikos cephesinde Aaron White'ın 13 sayı 4 ribaund 2 asistlik performansı farkı engelleyemedi.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko peş peşe 5. Euroleague maçını da kazanırken, çıktığı 20. maçında 10. kez mutlu son ile sahadan ayrıldı. Panathinaikos ise 19. maçında 13. kez kaybetti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler